CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, February 26, 2009

MARCH?? ada apa pada bulan march??

kejap kelip...kejap kelip...mahu masuk sudah bulan march..bg aku bulan march nie adalah jawapan bg persoalan aku selama ini...persoalan tentang 1 pekara yg amat penting bagi aku iaitu RESULT SPM..huhuhuhu... hati aku makin berdebar2.. n otak aku tertanya2 apa ka keputusan aku... aku takut aku x dapat apa yg aku mahu kan... arghhhh..skrg nie aku ahnya bertawakal kpd ALLAH supaya aku dpt keputusan yg baik.. aku sekarg takut untuk melangka ke bulan march..huhuhu...
tapi apa blh buwat... tepakasa aku lalui nya.... apa2 pon aku harap aku berjaya mendapat keputusan yg da best n da bom... heheh...
Amin...


P/S: Doa kan aku juga k..

aku TIDAK percaya akn CINTA..

serius nie...aku btul2 x percaya akn cinta...mo tahu knp...baca n fahami blog aku nie...

KENAPAKITAHARUSPERCAYACINTA...
PADAHALCINTAITUBUKANSEGALANYA
BUKANAKUMAHUMELANGARSUNAHNABAIUNTUKMEMBENCICINTA
TPBAGIAKUAKUTIDAKPERLUKANCINTA..
KERNACINTAINIMEMBEBANKANAKUAKULEBHSUKA
BERSENDIRIAN...MENJADISOLODANSINGLTIDAKADASESIAPAYANGBOLEH
MELARANGAKUSELAINKELUARGAAKU..
JADISEKARGINIAKUTIDAKPERLUAKANCINTA!!!

AKUBENCICINTA

Monday, February 23, 2009

gerek kmk org srwk..

hahah yapz.. bF aku skrg org srwk.. hahah lawk nie...
ndk sangka aku blh kaple ngn dia.. padahal beza umur kami 2 thun ni.. dia 16 n aku 18.. hahah beza tol nie.. tp who care ??? kn.. lg pun skrg zaman perempuan kapel ngn lelaki muda..so apa salanya try .. heheh... lg pun dia best apa... baik, x kuat cemburu, carring..hahahah.. tp dlm masa yg sama aku x tau la sampai mana penghujungnya cinta kami nie.. mybe hanyan sekadar sehari dua... semningu dua..sebuln dua... or setahun dua.. or sampi kawin pon aku x tahu.. yg tahu ALLh s.w.t jak yg tahu.. heheh.
.

Tuesday, February 17, 2009

cinta antara kita

aku suka nie lagu...
thx 4 A D I B coz kenal kn aku nie lagu..
aku tahu ko faham isi hati aku..
: video


Sunday, February 15, 2009

last week 14 febuary 2009

nie tarik mmg velentine day k..tp aku x sambut ..but rami gak mmber send ucpn appy velentine day.. so thx 4 them.. so masa 14 tu aku jln wit my mom.. pe 1 borneo tgok karnivel jom masuk U. ok jugak la tu karnivel.. bnyk suda U aku chek .. after tht.. kami jln2 lg.. fuhh bnyk gak kapel .. but aku terjumpa seorg,, he is my bestfriend bf... but he wit another gurl.. wat da hell arr.. ko kasi kecewa kn kwn aku.. tp aku patut ka bg tau kwn aku about tht??ehmm aku rasa aku abai kn jak la..aku x mo nnt kwn aku ingt aku nie penipu plak.. so im so sory 4 ur A( my best friend name).aku x sgup tuk bg tau ko.. so sowry dear...

Sunday, February 8, 2009

$unday ( 8 febuary 2009) hari yg indah





fuhh...kemarin ngm2 ary ahad aku pe GAYA STREET wit my mom.. 2 la first tym aku pe gaya street awal pagi.. jam 6.30 jaln suda dri rumh.. mom aku kata awal cm ni bnyk parking..so x sush mo cri parking..aku pun ikut jak la.. sampi gaya street dlm jamn 7.00. kami pe bekpes lu.. after tht kami round2.. mom aku beli bunga, pastu beli lg brg yg lain..masa jln2 2... aku npk 1 kuih yg mmg jarg ada jual di kk ni.. aku pun x tau apa nama 2 kuih tp yg aku tahu org pangil kuih tu kuih ( kuih tahi ayam)sebb rupa n bentuk dia mcm tahi ayam..tp rasa nya tidak ok.. 4 ur infomation.. kuih tu berasal dari sandakn..so hanya org sandakn jak yg tahu 2 kuih..mom aku kn org sandakan..tu la dia tau 2.. ehmm tp klu kamu rasa mmg sedap...



after tht..dlm jam 9 pagi.. kami pegi tanjung aru..atculy mau ambik my father di terminal 2...tp masa 2 blm lg sampi..so aku bwa la mom aku pee tanjung aru jap.. kami pe pantai tanjung aru 3.. yg paling hujung tu.. then yg paling aku suka,, sbb masa tu langsung x panas... walaupun suda jam 9.30 pagi.. enth kenapa x da matahari..mendung je.. sempoi2 jak angin di pantai 2.. permandangan pun cantik.. aku suka la...dah tu.. dlm jam 10.. bru kami pe terminal pe ambil my father... then kami pe makn jap...n balik.. sampi rumh dlm jam 11.30... hari ahd tu mmg hari yg paling indah (nice day)