CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, March 28, 2010

what the FUCK!!!!!!!!!! he call me back..for wht???

wat ape kol aku balik..
mcm babi je ko sana
yeww..u think im STUPID???
like YOU!!!!!!!!!
hoho sory okey...
aku x bodoh mcm ko...
dah la bodoh..
mudah di perbodohkn lagi..
mmg ahh ko stean..
mcm sial...
babi..
semmua ko la..
fake you...laaaa...
jgn harp aku mau lyn ko mcm dulu k.
u not my frend..
so don't distrub me..

Thursday, March 25, 2010

Noktah Cinta

Tuhan tolong nyatakn lah..
padanya tentang cinta
adakah diri ini masih di
perlukan...
.

Tuhan tunjukan padanya
tentang apa yang ku fikirkan
adakah cinta ini perlu untuk
dirinnya......




video

Wednesday, March 24, 2010

i feel in love whit the ''GAY''

OMG!!! serius i say
..i rlly like HIM..

huhu,,tp ...dia adalah GAY,..

arghhh...x leh terima kenyataan...
................:( :( :(...

dahhh..mls mo cita pasal nie .....
buat aku sedih..:( :(:(


mmg skrg anti gile2 ngn GAY..

FAKE GAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Friday, March 19, 2010

people from jakarta make me crazy :)

OMG!!!! u all know..today( friday-19.03.2010) i just see some thing ..very2 special:)
hikhikhik:P
i see the student from jakarta ..dorg stdy kat kolej tempt aku stdy..hahaha..
atcly...its is the second time aku jumpa dorg..
yg the first..aku jumpa kat lif..n the second ..aku jumpa kat depn pintu kolej..
hu..dorg kacak2....dowh..hik..aku apa lg..mula la aksi gedik..smpi mmber aku gelak besr..bila aku dok senyum2 togk dorg..
BUT...u know 1..salah sorg dri mereka..perasan yg aku nie asyik tgok dorg je...dah tu dia pun tgok2 aku balik..n GIVE me a smile:) ...ahrghhhh aku tekejut n HAPPY..:)..x pe...nnt abis cuti stdy week..aku nak cari dorg n nak berkenalan..:) alaa saje je..nak tambh kenaln.lebih2 lg org JAKARTA..best apa..

permisi MAS..
nak belaja ckp indon..
Buwelk :)

Thursday, March 18, 2010

i want my life BACK'S!!!!!!!,Yahh I GOT IT ....................

aku dah mula happy..YAHUUUU!!!!!!!!..
hik2..hik..hik..:D
nak tau sebb apa..sbb semua kwan aku selalu buat aku tersenyum..expecily Budak2 KITCHEN 1
untuk kelas introdiction to culinary skill..:)
haha.. best gile2 dgn dorg...hope for my next sem..sy nak sama kitchen dgn dorg juga la..:D...
kwn2 yg lain pun buat aku happy gak..
thx a lots okey..:)
skrg i can forget everything..expecialy about HIM ...
n my BESTIES..opss..its wrong...my EX-BESTIES..
hahahahah...load of laugh...(LOL)...

Sunday, March 14, 2010

pless help me to forget HIM..!!!!!!!!

i wnat 2 forget him from my LIFE
but i CAN'T...
ohh GOD...pless help me..

seriusly i never to forget him even he always " cari pasal" wit me..
humm my life so sux ..

Thursday, March 11, 2010

miss someone so much..

...“Jika kamu mencintai seseorang, bebaskanlah dia...Jika dia kembali kepadamu,maka dia adalah milikmu. Jika tidak, maka dia tidak akan pernah jadi milikmu”...

td aku baru baca blog mmber aku.,.
best gila2..dohh dia ngn couple dia..
betul2 sporting la dorg..
boleh dikatakan dorg pasangan yg bahagai..
bayagkn la couple sudh 5 thun..
n still bersama
masing2 faham antara 1 sama yg lain..
aku harap for the next LOVE aku,..
aku dpt la pasangn yg best..n
memahami aku
care ngn aku,
baik,
matang, n yg paling penting
dia selalu buat aku happy..
best nya klu dpt mcm tu kn
couple bertahun2 pun x pa..janji SETIA..

Tuesday, March 9, 2010

when bembem talking French Language ( je parle franch)

Bonjur..
Je mappelle Bembem
J' habite a' Taman melati
Je suis Celibataire
J' aime monger poulet
Je n'aime monger poisson
Je Veux un le maskulin beau


faham2 sendiri la k..:)

LOve this song so much..

ANANG - SEPARUH JIWAKU PERGI

Monday, March 8, 2010

putus kawan :(


setelah sekian lama kami berkawn..n boleh di katakn menjadi BESTIES..akhirnya dia memutuskn persahabatan kami...mmg sedih la..tp apa boleh buat kn..itu kehendak dia..ya la selama nie kami bersama, gelak senda,, susah senang..tp penghujung nya amt memeritkn.. hanya disebb kn dia tidaak ingin aku berkawan dgn sesorg..so dia mengambil keputusan untuk memutuskn hubugn pershabatan kami..EGO ka dia??? huuu aku pun tidak tahu..hanya tuhan sahaja yg tahu.. biar la, mybe klu kami masi bersama atu pun masi berkawan..nnt makin sush kami untuk melupakn antara satu degn yg lain..

love AND love

cinta kita..
aku dan dia....
dia dan aku...
walupun hanya sekejap..
tp hubugan kami amat bermakna..
kau curang..
LELAKI curangaku benci CURANG..
kenapa dia berlaku???
WHAT THE FUCK!!!!!!!!!!!!

Lupa kn dia..
ya..forget him
bye MOHD HAIKAL bin MOHD KEFLI

no more love with u..

Sunday, March 7, 2010

My sister Engagement

sekian lama akhirnya kakak ku bertunang..hoho..bgus la ringn sikit beben mama n bapk aku ..hoho hahahhaha :P..
my sister Engagement
at Putra Heights Subang Jaya
17.Febuary.2010