CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, November 1, 2009

i start Study in november intake at KLMU college


ya..ya..ya..gud bye kk..n welcome Kl...november nie aku dh strt stdy di KLMU kolej..aku ambil course Culinary Art.. hemm happy aku bila aku sudh strt stdy bh.jd x juga aku buang masa kn..ya la ...x lama lg dah 2010...nnt klu tanguh2 stdy,..smpi ke tua..x smbung2..hehe:) about my kolej....:) ok juga la,..di tengah2 bndr KL.dekt ngn transport, kedai makn, n segal2 nya2 la.. kira mudh la stdy di sana..ndk paya risau..ada hostel juga.. kira ok la stdy sini bh..aku ambik diploma-ijazah( belajar jangka masa pendek ) 2thun setengah diploma. 1 thun setengah ijazah..so 4 tahun la aku di sana..:(:( i will miss my home so much.. nasib juga aku nie bnyk kwn2 yg tingal di KL..terutama nya budk2 PLKN.hehe :)x sabr mo jumpa dorg bh..ehhe :) klu yg sama skul dulu masa di sanzac ada juga yg stdy di area kl..cuma aku x rapt sagt la..aku thu pun dari facebook..yg rapat pun semua jauh2 mcm di penang, perak, melaka, n teragganu..hurghmmm..x pa la..aku pe sana bukn untuk enjoy..tp tuk mencari ilmu kn..so, kita mesti try la ...biar bersusah2 dahulu, bersenag2 kemudaian..lgpun semua siblings ,aku ada di kl..dari abg aku yg first smpi la aku yg last ehhe :)...kazen2 aku pun ada gak di sana..perents aku pun salu gak dtg sana..so aku x la risau sgt kn..hehe. btw..aku harp korg doa kn aku k..apa2 hal aku akn update kn blog aku nie..tupun klu ada masa..biasa la sekarag dah jd student..:)

2 comments:

loise angela

rupa2nya ko ambik culinary art!!!huhu...aku pun mau...tp mgkn tat course ble jadi my minor course..hehe..jadi cigu lu aku sementara..haha :D

miss Hidayah

bem2..
da msa kta hg0ut laaa....~

Post a Comment