CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, April 28, 2011

Justin Biber NEVER SAY NEVER

sebut je pasal budak ni..mesti korang kenal kan...Yelaa siapa tak kenal Justin Biber..penyayni remaja yang dipopluarkn oleh Usher dalam lagu "BABY". 

Bem nak citer ni, bukan pasal latar belakang, or biodata budak ni tau..sbb bem tau korang mesti dah tahu kn...kan..kn..! ok back to my title..atcly kan..bembem dulu bencik giler tgok JB ni..first tgok video clip JB dalm lagu 'BABY' kat bestment College tempat bem belajar..masa tu bem masih semester 2.. korang tahu, time tu bem bencik giler dan meluat tgok JB ni..sbb lagu die alaa..alaa.jiwang sikit ...tp lama2 bila lagu die yg lain keluar bem mulai minat plk..hahhaha giler kann bembem ni..

until now bem minat kat die..tp x la fanatik sangat...Tapi..yang menyedih kan..kenapa kaum ADAM benci ngn dia?? apa salah JB sampai kaum ADAM benci ngn dia!! mcm2 bem tgok org kutuk dia,,terutama nya kaum ADAM..sedih kot dengar dan baca artikel mengenai kutukan terhadap JB..

tapi walau apa2 pun...bem still minat JB..bem dah tengok dah Movie JB yang NEVER SAY NEVER 3D..best tau...bem suka tengok..bembem macam nak tengok lagi je..heheh..:)

Tapi kan..bem xde tgok concert JB yang kat stadium Merdeka tu..sebab bem tak ada teman nak ajak tgok..

P/S: Justin Bieber memang Comel orang nya..LOVE him

WHAT EVER PEOPLE SAY ABOUT YOU!! im STILL LIKE AND LOVE YOU SO MUCH:)

3 comments:

kim heeruul

insyaallah sabtu ni kim akan tgk..dh lame plan nk tgk cite nie..^^

Bembem Lensa Ashaari Minhat

kim: tgok jgn x tgok..best tauu...rigi klu x tgokk..heheh :)

WARTAWAN KIKIE

kalo bem dpt realize kan...sebencinya kaum Adam terhadap JB akan tetapi mereka tetap Meng-Idol kan diri JB nyer dress-up taw...cube perhatikan :)

Post a Comment