CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, April 29, 2011

Air untuk si peminat BLOG

actuly, bembem dah mmg lama nak update blog pasal benda ni..cuma x kesampaian...ye laa bem buzy je kann memanjag...

korang semua mesti tau kan..air COOL BLOG..yang sedang popular buat masa ni...strow dan tempat yang berwarna pink memang menarik minat para customer..termasuk bem dan rakan2 bem!rasa die pun lebih kurang dengan air bubble yang lain..mcm Each One Cup..kedai tu pun mcm Cool Blog juga..jual air yang ade Bubble :)..

tapi kat Cool Blog ni mcm2 tau ade..Ada campuran Oreo, Bandung , Kiwi, Mlik dan mcm2 lagi..harga pun tak la mahal mana...1 scop bubble hanya RM0.60 ..so semua org boleh rasa..air tu pun menyegarkan bila kita minum masa cuaca panas..:) 

Cool Blog ni asalnya dari Singapore tau..mula2, cool blog bertapak di Singapore, sampai la membuka cawangan di Malaysia..sekarang kat Malaysia dah banyak tau outlet die buka..contoh . area KL, kat Low Yat Plaza, Sungei Wang, Jaya Jusco Wangsa Maju. dan ada juga kat Kepong dan Bangi..

korang nak tahu tak, apa Favrot bem , Favrot bem MLIK TEA BUBBLE !!!sedapp tau..hahha..bem suke gigit2 bubble tu..bem selalu nak tambah bubble lebih..kadang2 sampai 3 scoup...hehe tu pun x puas...

kalau korang nak tahu lebih lanjut mengenai Cool Blog ni..korang boleh la chek website Cool Blog ni http://www.coolblog.com.my

tapi, Cool Blog ni xda kaitan ngn para2 blogger tau!! 

P/S: minum air ni sambil update blog mmg bestt :)!!

jomm minummmm 

2 comments:

OreO HitaM

ada org panggil i ka td?
Td i dengaq ada org sebut oreo

Bembem Lensa Ashaari Minhat

haha yess,,oreo!! haha sedp tu ..hahahah :)

Post a Comment