CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, May 25, 2009

posto..posto..posto..

Huhu hari jumaat 2..sis ak bg ak 1 kertas..kertas 2 dari pejabat pos..dlm kertas 2 ak kena suru pe pejabat pos tuk ambik surat ak.. hemm abis jak ak baca..ak simpan..cadang nak ambik esok nya (sabtu) tp pejabat pos kn stengah hari..jd cancel..td pl..Hari isnin..sis ak ketuk pintu sbb nak ambik wayar scanner… masa tu ak masi mamai…masa di kluar dri bilik aku ckp ngn dia ak minta tlg ambik kn surat di pejabat pos..then dia kata ok.. ak bg I.C n surat yg kena bg tu…pas2 ak tepikir surat apa 2 ya?? Hermm… dl jam 6..sis ak balik dr keja..ak tnya dia..mana surat…then dia ckp surat dari plkn..trus ak lega..Huuuu…ingat kn surat dari mana td..hemm..bila ak buka..tu surat tawaran sekali ngn boring yg perlu di isi..mcm2 borang perul di isi,,,ada boring medical chek – up, borg kebenaran tu mengunakan senjata la, borg kebenaran ibu bapa la., buku panduan , dlm buku panduan tu…kebanyakn dorang yg sedia kn..segala pakaian , seluar, stoking, kasut, boot,berus kasut, pengilat kasut dan mcm2 lg dorg mmg sediakn..kmi Cuma di suru bawa baju tuk mlm, baju tuk sembayang (telekung),baju tradisi (baju kurung la 2)hemm ngn peralatan mandi mcm, sabun mandi,sabun cuci kain, berus gigi, shmpo, losyen, dan yg sama waktu ngn dia...arr 2 jak yg kena suru..yg lain tidak blh bawa… klu pasal handphone..blh bawa tp mesti serah kan ngn pegawai yg betugas..bila ada perlu baru blh guna..huhu…geramnay… tp x apa la kn..ni kn pengalaman..dimana lg nak cari pengalaman klu bukn disini…Right…hemm ok la tu blh gak ak belajar bedikari..tp kn ada 1 pekara yg ak takut bila buang air kecik/besar masa tengah malam..adui..sudah la toilet di luar bilik..mcm mana la tu arr..lebih2 lg kaum wanita..yg akn datang bulan..mesti tepikir siapa la yg bagi kawan ak..klu dpt kwn sebilik yg bukn sekepala..Habis ak…..huhu..tp ak harap ak x la mcm tu..ak sedia la bawa ubat yg bg stop dtg buln.. heheh..supaya selesa bila di sana nanti..heheh..bh2 chow dulu..doa kn ak yah..ak akn merindui kamu semua..bye2..

2 comments:

Eima Jer

i love your body figure wahai adik..hehehehe kamu pon sgt comelll =) slamat ber PKN

bembem

hehhe thx U..

Post a Comment