CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, May 18, 2009

story and story and story...

Skrg tepat jap 3.00 pagi..aku taip blog pagi2 nie sbb td aku tiba2 teringat pasal ex-ex bf aku dulu..aku terpikir juga,,aku nie masi ingt ka ngn ex bf aku yg dulu..jd aku cuba2 ingat2 balik la..ingat punya ingat..aku tersenyum lebar..rupa2 nya aku masi ingat plk dorg kn.. hehe mana la dorg skrg arr…dlm bnyk2 bf aku..hanya 2 org jak yg x lost contec..yg lain semua lost contek menjak sim aku hilang ari tu..ya la sim kad aku tu rami sudh yg tau..jd menjak dia hilg..aku x ambik balik sbb aku lupa..jd aku biarkn jak la number tu hilg gitu jak.. huhu..padahal masa hilg tu… ada relod lebih 30 ringgit tu..sbb aku dpt bounos tahunan..sim aku hilg masa buln 1/09 bh tu…ok2..mo di jdkn cerita..aku list kn nama2 ex bf aku k…………..

1.Mohd Anaz = strt kapel masa fom 1.. dia baik..kiut…n ank ckgu..heheh…tp bukn 1 skul k..heheh..

2.Adi = enth apa nama full name dia.. dia baik juga…tp x sgt..jap jak kapel 2…

3.Mohd Adam= hemm ok la juga..tp playboy.. hemm dia tu begong2 sikit… enth mana sudh dia..mati kali..hehhe

4.Jj = pun lupa nama btul dia..razak kali..enth la..lupa ni

5,Sham= budk bodoh….x tau apa2..bikin sakit hati klu berckp ngn dia.. pemalas belajar..tiada azam n cita2..hahha (btul bh apa yg aku ckp nie..tu la kami break…):P

6,Adib = dia ok..cute, baik, memahami, dia org kl..tp stdy politeknik kk..kenal masa main bowling… selalau bawa jalan…tp kami break..mybe tiada jodoh..

7.Nazmi= hah nie budk sot..aku tau ko baca blog aku..jd aku x mo koment pasal ko nnt ko kembang…hahah ok2. Kami kapel jap jak..ndk lama..heheh skrg jd kawan…. Mybe dia gay ko,..tu la kami break,.,.hahahahhahaha jgn marah..hehhe..

8.fizziz=kwn aku punya abg..heheh dia tu getek..suka kacau aku.. telampau cepat bg kasi syg ngn org..tu la kami break..

*abiz jak aku kapel ngn fizziz aku kapel balik ngn Adib..hehhe..pas2 brapa buln break balik..

9.joz..= bdk Sarawak..nie first aku kapel ngn bdk srwk..hehhe..dia bgus tp non-muslim.. dia kiut..dia pindah kk..ikut perents dia..pas tu dia pindh balik sibu..then kami break mybe tiada jodoh kot..

*aku kapel balik ngn adib tuk kali kedua..hehehhe lucu nie… ahhaha

10. izat = nie bdk lg la..huhu no komenttt.

*kapel balik ngn adib tuk kali ketiga hahhahah

11.Nazrien= nie bdk srwk jugak..first tym kapel yg x pernah jumpa..dia ok la juga.. kenal dri fs..hemm Suka kn bola..team fav M.U...hemm tu jak la..mls mo ingt balik2…still jd kwn..


12.ayeka = budak Gombak.. hahah dia ok..tp terlalu syg sama aku..tu yg membuat aku rimas…aku x suka org terlalu mengkonkong..aku tau dia syg aku…tp bukn dgn cra mengkongkong..kn2…bnyk lg cara lain bh..hemm tiada jodoh tu kali..aku ngn dia trus lost contek..tiada lg kontek2 nie…jht tol…kecewa kali..hehhe

13. TENGAH MENCARI..hahha..

Tamat

So tu la kisah aku ngn ex-ex aku..lucu kn klu di ingt2 kn balik..hahahh..entah la apa sudh jd ngn dorg..bnnyk2 bf aku tu hanya 3 org jak yg masi kontek n jd kawan.. klu la ada peluang aku mo nie jumpa balik yg bf aku yg lama2 tu..hahha apa2 pun dorg still jd kengn terindah aku..hahah…

Ok la penat sudh aku nie…mo tido palk..jam 4.16 pg sudh..ok la k..papai…gd nyte…



2 comments:

Siti

banyak jgak ex2 ko..?? ish2...akakakaaaa :)

bembem

hahah...

Post a Comment