CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, May 20, 2009

PROGRAM LATIHAN KHIDMAT NEGARA.....

plkn aku..ak dpt di sepang..hehhe.. KEM PLKN PRINCESS HALIZA, SEPANG.. bnyk org ckp kem princess haliza nie..banyk artis..hehehhe best nya lau bnyk artis..sbb masda kumpuln 2 ada 4 org artis dia sana..sbb kem tu kem paling special n best..dia bukn mcm kem yg biasa2..dia lain dari yg lain..woww...bangaa ak jo..ehheh.. wawawa mana la tau kn..hahah,anyway ak x sabr mo jalani plkn..sbb ak dgr org ckp best..jd ak nie x sabar2 mo pegi..lagi2 ak ada prob ngn family ak..jd ak mo melarikn diri selama 3 buln..biar dorg sana..nnt klu ak teda bru dorg rasa 2..masa ak ada di rumah balik2 kena kongkong..itu x blh,ini x blh..jd dorg mo ak nie blajar dan blajar dan blajar dan baljar..huhuhu so boring cukup2 la tu..aku rest lu 1 year..nex year bru ak smbung..jgn paksa aku!!!!!!!!!!continus 4 my story...about plkn..hemm nnt di sana aku mo relex sepuas2 nya..mesti dpt jumap kwn pelbagai bangsa, kaum,darjat, dan keturunan kn..hahah best nya tu..atcly dulu ak x mo nie masuk plkn..mati2 aku nagis ak x mo..tp lama2 tebuka plk pintu hati aku untuk menerima kenyataan yg ak nie akn masuk plkn..tp x pa bh tu..just enjoy n cari pengalaman..mana mo dpt pengalaman sebesar itu kn.. i hope ak dpt la komandon yg baik..jgn jak garang..klu garang abis aku..ak nie lain..klu org tu garang ngn ak..ak bls balik tu..hahah.jaht nie,,,..apa2 pun ak harp kamu doa kn kesejahteraan ak di sana k..16 jun nie ak pegi suda..x lama lg tu..pejam-kelip-pejap-kelip..16 jun suda..so..apa2 hal dlm masa 3 buln tu jgn la cari ak k..hahaha..ak akn merindui kamu ..lova..


Tahniah dan Selamat Maju Jaya!

NOKP : 91070312****

NAMA : NURFAEZAH BINTI MOHD SAID

KUMPULAN: 3

PICKUP POINT : PADANG LETAK KERETA STADIUM BOLA SEPAK LIKAS

NEGERI PKP : SABAH

NAMA KEM : KEM PLKN PRINCESS HALIZA, SEPANG

ALAMAT KEM1 : LOT PT 4576, KAMPONG ULU TERIS

ALAMAT KEM2 : SG PELEK

ALAMAT KEM3 : DAERAH SEPANG

POSKOD KEM : 43950

BANDAR KEM : SEPANG

NEGERI KEM : SELANGOR

TARIKH LAPOR : 16/06/2009

MASA LAPOR : 01.30 PETANG

2 comments:

hamdan_gila2merawan

btw..plkn memang amat besh!
serious shit i tell u mmg sangat besh.
n hmadan agak terkilan sebab tak dapat habiskan plkn sbb kne sambung study kat matriks perak!
lg 2 minggu jek nak habis.
nway good luck kat sane eh!
carik kawan ramai2.
hohoho...jaga diri baik3!

bembem

owhh yehh
rami yg kata besh gilak2..
hehe..
ok i try tuk biasakn diri di tempat org..
yap2..
cari kawn rami2..
hehe
anyway thx U..

Post a Comment