CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, November 6, 2010

what do you think about my new hair style? :D

so mcm mana dengan perubahan yg sagt2 mendadak oleh aku??? new hair color, new style ?? aishh..npk mcm pelik kan..yelaa selama nie waran hitam..tp enth bagai mana  tergerak hati nak warn kn..hahahah..x paa kita mencuba kn..nnt kalau x suka warnh hitam la balik..hahha:^.^ ..

aku buat rambut nie pada hari Jumaat, dengan member aku, BADRUL nama nya, kita org pegi saloon DERRICK & TEAM kat ampang sebelah ampang point,...dia yg ajk aku buat kat sana sebb dia ada mmber card...mula2 nak bajet2 buat rambut dalm RM200..tp sekali rambut aku x boleh warna sebb ada kaler hitam, so aku kena bleach dahulu rambut aku...baru blh masuk warna yg aku nak tu.,.huhuhu paya gak kn..tp disebab kn nak jd HOT la sagat...aku buat je..sampi la aku kena cas RM325..( color rambut(rm120)+ bleach(rm170)+ potong rmbut (rm 35)= RM325( Mahal kan...) tp disebbkn mmber aku ada mmber card...jadi la diskaun sebnyk 20% ...so tingal la RM296....makk oii..better aku beli baju kat MNG..hahaha tapi biar kn la..bukn nye selalu kn..sekali sekala..buta agak lama nak 4JAM juga la..dari jam 3petang hingga7petang..aiyooo penat duduk ohh..hahah...

so apa korg rasa ok x ngn wajah terbaru misz bembem nie....^-^
drop Ur comment OK..


poyo je lebih aku nie..:P

3 comments:

Kong Hwang Sing

gigih ko bembem...haha..bek kaler sendri =P

bembem

kaler sendiri x lawa doh

Nakha Rism
This comment has been removed by the author.

Post a Comment